Preview Mode Links will not work in preview mode

TietosuojaPod

Mar 22, 2023

Verkossa tehty vaalimainonta eduskuntavaalien lähestyessä osoittaa, että Cambridge Analytica -skandaalista ei ole paljon opittu Suomessa. Tutkimme Metan Ad Librarya ja huomasimme, että suomalaiset puolueet ja ehdokkaat hyödyntävät laajasti mikrotargetointia somemainonnassaan.

Äänestäjien henkilötietoja siis...


Mar 1, 2023

Lunta on edelleen metrin verran, mutta sääkartoilla povataan keksihellettä. Minkälainen käristyskupoli suomalaisia yrityksiä odottaa? Vai iskeekö sittenkin lauha takatalvi? Miten käy analytiikan ja mikä on välttämättömyyden määritelmä?

Tällä viikolla Laura ja Heikki jakavat parhaita reseptejään ja...


Feb 10, 2023

Onhan se ihme, että kaikki mahdolliset alan tunnustukset ja palkinnot ovat kiertäneet TietosuojaPodin kaukaa, mutta silti tekijöiltä ilmestyi jo jakso numero 50. Sitä on syytä siis juhlistaa!

Ensimmäinen herkkupala harvoille faneillemme on se, että evästemonterimme Heikki "Cookie Monster Kolehmainen" Tolvanen...


Jan 18, 2023

Tällä viikolla Laura, Panu ja Hannes keskustelevat tietosuojan uusimmista käänteistä maalla ja merellä. Ilmassa käydään lähinnä silloin, kun Panu esittää lennokkaita mutta turhia ajatuksia.

Perehdymme syvästi kotimaamme viimeaikaiseen tietosuojavaltuutetun ratkaisukäytäntöön. Kiikarissa on...