Preview Mode Links will not work in preview mode

TietosuojaPod

Oct 30, 2020

TietosuojaPod keskittyy tällä kertaa nuorten ja lasten tietosuojaan ja erityisesti siihen, miten lapsille tulisi kertoa tietosuojasta. Jakso sai alkunsa Panun ja vieraamme Pilvi Alopeuksen Instagram-keskustelussa, jossa Pilvi hämmästeli erään pelin tietosuojaselostetta. Edes tietosuojajuristi ei sitä tajunnut,...


Oct 27, 2020

Panu ja Heikki keskustelevat Vastaamon tietomurrosta, joka on järkyttänyt erityisesti murron kohteeksi joutuneen Vastaamon asiakkaita.

Keskustelussa keskitytään tietomurron tietosuojanäkökulmiin kuten tietosuojavaltuutetun tutkintaan.

Lisätietoa tietovuodon uhreille on saatavilla osoitteessa


Oct 20, 2020

TietosuojaPodin vieraana on tällä kertaa Sanna-Maria Bertell EK:sta. 

Ohjelmassa pureudutaan muun muassa viimeaikaisiin ad techiin liittyviin uutisiin ja Belgian tietosuojaviranomaisen käynnistämään tutkintaan.

Sanna-Maria eli tuttavallisemmin Sanni kertoo muun muassa mielenkiintoisesta urastaan kansainvälisen...


Oct 13, 2020

Heikki ja Panu saavat vieraakseen yhden Suomen eturivin tietosuojajuristeista, joten keskustelun taso nousee uskomattomiin korkeuksiin. Heidi Mäkelä työskentelee tällä hetkellä Telialla ja kertoo matkastaan nykyiseen tehtäväänsä sekä yleisesti omia ajatuksiaan tietosuojasta. 

Yhtenä Suomen etulinjan...


Oct 6, 2020

Panu ja Heikki keskustelevat erityisesti Saksassa HM:lle suuret, 35 miljoonan euron tietosuojasakot tuoneesta tapauksesta sekä Microsoftin O365-tilanteesta.

Heikki puhuu myös evästeistä, mutta vain hetken. Onneksi.